Oksels ontharen

Voor ontharing gebruiken wij de ELOS-methode.

Deze techniek bestaat uit intens gepulst licht (IPL), gecombineerd met radiofrequente stroom (RF). Beide technieken worden al lange tijd veelvuldig toegepast en hebben bewezen volledig veilig te zijn. De behandeling welke Skinpoint in Heemstede geeft, bestaat uit een lichtflits gecombineerd met RF, die op een snelle, veilige en zeer effectieve manier honderden haarwortels tegelijkertijd uitschakelt in slechts enkele behandelingen.

ELOS is geschikt voor vrijwel ieder haar- en huidtype. Omdat de ongewenste haren alleen behandeld kunnen worden als ze in de actieve groeifase zijn, zullen er wel meerdere behandelingen nodig zijn om tot een maximaal resultaat te komen.

- ELOS is efficiënt en veilig

- Kan alle lichaamsdelen behandelen

- ELOS werkt snel en voor ieder huidtype

Ontharen voor mannen

In onze kliniek zien we dat ontharen bij mannen steeds populairder wordt. Meer dan 40% van onze cliënten is man. Vooral de rug, de schouders, zijn gebieden waar vaak haar groeit en waar je het liefst vanaf zou willen. Alleen kun je er zelf zo moeilijk iets aan doen!
Door middel van laserontharing is het heel eenvoudig om definitief een einde te maken aan deze ongewenste haargroei.
Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een laserbehandeling, zoals:
• Een gladde huid ziet er mooier uit
• Een gladde huid is hygiënischer
• Een gladde huid maakt een einde aan huidirritaties die veroorzaakt worden door onder andere scheren, zweten en ingegroeide haren.
Natuurlijk zijn er ook andere gebieden die we behandelen, zoals de borst, de buik, de benen, de voeten, de tenen, de oksels, de armen, de handen en het gezicht.
Kortom, overal waar je de haargroei liever kwijt dan rijk bent!
Wilt u dit ook? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek bij Skinpoint