Grote kans dat u een te kort aan magnesium heeft. Dit is een mineraal dat nodig is voor botopbouw, opbouw van lichaamseiwit, de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen.  Ook is het van belang voor het goed functioneren van spieren. Een tekort kan daarom zorgen voor slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid en nog veel meer.

Magnesium is na zuurstof en water de derde levensbehoefte van het lichaam. Dit mineraal stuurt meer dan 350 lichaamsprocessen aan en is o.a. belangrijk voor botopbouw, opbouw van lichaamseiwit, de overdracht van prikkels in spieren en zenuwbanen en is van belang voor het goed functioneren van onze spieren. Een belangrijk mineraal dus, maar waar komt het vandaan, hoeveel hebben we per dag van dit mineraal nodig en wat kan er gebeuren wanneer we te weinig magnesium binnen krijgen?

Seinpoint heeft gekozen voor Permsal

De huid is transdermaal voor lichaamseigen stoffen. De werkzame stof in Permsal is magnesiumchloride. Een lichaamseigen stof die snel door de huid wordt opgenomen en rechtstreeks naar de cellen gaat en door naar de bloedbaan, binnen enkele minuten, snel en effectief daar waar het moet zijn. Magnesiumpillen komen terecht in het maagdarmkanaal, waar veel verloren gaat. Slechts een klein deel wordt opgenomen en vaak ontstaan er darmklachten en diarree als gevolg. Deze orale supplementen bevatten magnesiumverbindingen, die minder lichaamseigen zijn en minder goed worden opgenomen. De magnesiumchloride in Permsal producten is al lichaamseigen en neemt een veel kortere weg.

permsal-productenlijn-voetbad-1_2d_0001-1500x430

Laat u informeren