Cryo-therapie

CRYOSPRAY - De nieuwe koude therapie!

Een ander woord voor CRYO is kou. Deze kou wordt gegenereerd via een cryogeen gas dat absoluut veilig en pijnloos is. Door middel van een spray techniek wordt dit cryogene gas op de huid gesprayd, daar waar de pijn of ontsteking zich bevindt of waar we aan huidverbetering of- verjonging willen werken.

De Cryo spray zetten we ook in bij huidklachten zoals Rosacea, Psoriasis, Acne, Eczeem, ontstoken huid, een jeukende huid en Cellulite. De kou die ontstaat op de huid vermindert ontstekingen en jeuk, doodt bacteriën, virussen en de huidmijt die vaak de oorzaak is van Rosacea. Daarnaast ontstaat er een goede doorbloeding en zuurstof toename in de huid. Hierdoor krijgt uw huid een goede boost die nog lang nawerkt.

Wat is lokale cryotherapie?

Lokale cryotherapie is een behandelvorm waarbij we de huid lokaal in zeer korte tijd met enorm lage temperaturen afkoelen. Dit geeft een bepaald effect in het huidbeeld.

Bij Skinpoint wordt deze lokale cryotherapie uitgevoerd met behulp van de  Cryo T Duo, een apparaat dat, met een temperatuur van -78°C tot -140°C, de huid in luttele seconden koelt naar 4 °C of zelfs 0 °C.

Waar zet Skinpoint de lokale cryo therapie met de Cryo T duo voor in?

Door gebruik te maken van de juiste individuele behandelschema’s kunnen we de huid verdoven, spieren ontspannen (frons) of juist aanspannen, ontstekingen helpen

uitschakelen (rosacea, acne, psoriasis), haargroei helpen bevorderen (haaruitval), cellulite helpen bestrijden en vooral de huid op gezicht én lichaam verstrakken, zónder de huid te bevriezen.