Skinpoint-Velashape
vela_illus

Cellulite bestrijden met Velashape 2

VelaShape maakt gebruik van radiofrequentie (RF), infrarode lichtenergie, vacuüm en mechanische massage. De combinatie van infrarode en geleide RF-energieën verwarmen precies de dermale en hypodermale weefsels binnen de beoogde behandelingszone. De precieze verwarming garandeert een veilige, effectieve en snelle behandeling zonder hersteltijd. Vacuüm en speciaal ontworpen rollers voor de mechanische massage maken de huid strak om een veilige en efficiënte overdracht van warmte-energie te faciliteren. Het netto resultaat van deze toepassingen verhoogt het metabolisme van opgeslagen energie, verbetert lymfedrainage en reduceert de eigenlijke vetcellen en vetkamers.

Het resultaat:

* Geleidelijke verstrakking van het huidoppervlak met een zichtbare vermindering van cellulitis

* Omtrekafname, met een zichtbare vormverbetering van de behandelde zone.

Met VelaShape kunt u worden behandeld voor omtrekafname van de dijen en cellulitis behandeling van dijen, billen, flanken en de buikstreek. Ook de buikzone van mannen kunnen we goed behandelen.

VelaShape verslankt en geeft vorm aan het lichaam en biedt u de mogelijkheid om uw levensstijl te verbeteren en uw zelfzekerheid een boost te geven.