Skinpoint-powerslim
PS04053_Penne

Snel en doeltreffend afvallen onder persoonlijke begeleiding van de voedingscoach

Bij Skinpoint in Heemstede kunt u nu ook terecht voor het Totaal Afslank Concept. Wij bieden u een volledig afslankprogramma waarmee u snel, gezond en verantwoord afvalt.

Het afslankprogramma, gebaseerd op een verhoogde inname van eiwitten, heeft veel voordelen: u valt snel af, u heeft geen hongergevoel en het belangrijkste, u verliest alleen vet. De spiermassa blijft dus gespaard,

Daardoor voelt u zich fit en energiek. En u staat er niet alleen voor want uw personal coach begeleidt u!

Hoe werkt het Proteïnedieet

PowerSlim betekent afvallen onder begeleiding van een ervaren en opgeleide deskundige in combinatie met eiwitrijke producten. Bij het afslankprogramma krijgt je lichaam alleen eiwitten als brandstof aangeboden en vrijwel geen koolhydraten (suikers) en lipiden (vetten). Als gevolg daarvan gaat het lichaam opgeslagen vetreserves verbranden. Door een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten (suikers) vindt er een verandering plaats in de stofwisseling: drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, moet ons lichaam andere bronnen aanspreken om in zijn energiebehoefte te voldoen, namelijk onze vetreserves. Tijdens het PowerSlim afslankprogramma worden onze vetreserves verbrand en dit leidt tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang met behoud van spiermassa.

(Voor klanten hebben we ook een webshop beschikbaar, vraag ons naar de link)